Se schimbă orele de disputare în fotbalul judeţean

0
61

Începînd din acest final de săptămînă, meciurile din Liga a patra se vor disputa de la ora 12.00 (pentru juniori) şi de la 14.00 (pentru seniori).

Meciuri în Cupa României

Duminică, 11 noiembrie, de la ora 14.00, au fost planificate meciuri din a doua etapă a Cupei României.
După tragerea la sorţi au fost stabilite următoarele meciuri din Cupa României: Metalul Bogdan Vodă – Avântul Bârsana, Plimob Sighetu Marmaţiei – Bradul Vişeu de Sus, PHP Iadăra – Rapid Satu Nou de Sus, Cetate Remetea Chioarului – AS Mireşu Mare şi Dinamic Groşi – Speranţa Cerneşti. Aceste jocuri sînt planificate pentru duminică, ora 14.00, şi contează pentru a doua etapă din Cupa României.

Cupa Satelor – Rezultatele turneului din Şişeşti

Al doilea turneu pentru Grupa 3 din Cupa Satelor în Maramureş a avut loc la Şişeşti. După un prim turneu disputat în Ocna Şugatag, cele trei echipe care formează Grupa 3 din Cupa Satelor în Maramureş s-au reîntâlnit de data aceasta la Şişeşti. Rezultate: Şişeşti – Ocna Şugatag 0-5, Bogdan Vodă – Şişeşti 1-0, Bogdan Vodă – Ocna Şugatag 1-1.
Turneul 2 pentru Grupa I va avea loc miercuri, 7 noiembrie, ora 14.30, în Mireşu Mare (organizator, Mireşu Mare), iar pentru Grupa II se va derula tot miercuri, 7 noiembrie, dar de la ora 14.00, în sat Săsar (organizator, Săcălăşeni).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.