Obligatoriu victorie

0
66

• CS Minaur Baia Mare – CSM Focșani 2007 •

CS Minaur Baia Mare nu are altă variantă în intermediara de azi, de pe teren propriu, cu CSM Foc­șani 2007, decît cea a victoriei, pentru a reveni pe loc de play-off. Meciul dintre cele două grupări, băimărenii locul 9 (13 puncte), focșănenii poziția a șasea (16 puncte), se va disputa azi, de la ora 18.00, în cadrul etapei 10 din Liga Zimbrilor. Veniți după eșecul dureros de la Bacău, elevii lui Raul Fotonea trebuie să-și spele păcatele cu obținerea celor trei puncte, în dauna unui adversar ce a avut un parcurs neașteptat de pozitiv, locul din clasament al formației antrenate de Sandu Iacob fiind cît se poate de elocvent. Băimărenii nu mai au voie de pași greșiți, în special în jocurile de acasă, fiindcă afară continuăm traseul sezonului precedent, și sînt obligați să cîștige tot în sala sporturilor „Lascăr Pană”. E de notorietate faptul că în duelurile din fața propriilor suporteri Minaur cedează greu puncte, iar acest lucru ne dorim să fie valabil și în meciul cu Focșani, dar și în viitoarele etape. Raul Fotonea nu-l va avea, probabil, la dispoziție în acest meci pe Daniel Mureșan, interul dreapta lipsind și în etapa trecută din pricina unei accidentări. Partida dintre Minaur Baia Mare și CSM Focșani va fi arbitrată de clujenii Sebastian Mârza / Cristian Nedelea, iar observator FRH este delegat Ioan Furnea (Târgu Mureș).
Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletul de acces va putea fi achiziționat în ziua meciului cu începere de la ora 17.00, de la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”.
Programul etapei 10 • Miercuri, 14 noiembrie: SCM Politehnica Timișoara – CS Universitatea Cluj-Napoca, ora 17.00; CS Minaur Baia Mare – CSM Focșani 2007, ora 18.00; CSU Suceava – CSM Făgăraș, ora 18.00; CSA Steaua București – CS Dinamo București, ora 21.00, TVR 1 • Joi, 15 noiembrie: CS HC Buzău 2012 – AHC Potaissa Turda, ora 18.00; AHC Dunărea Călărași – CSM București, ora 19.15, TVR HD. Partida AHC Dobrogea Sud Constanța – CSM Bacău s-a disputat aseară.

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.