La Mulţi Ani, Nicolae Goja!

1
78

Redactorul-şef al cotidianului Graiul Maramureşului va împlini, mâine, o vârstă rotundă: 60 de ani. De-a lungul timpului, Nicolae Goja a împletit munca de gazetar cu cea de scriitor, după cum a declarat cu ocazia acordării titlului de Scriitorul Anului şi Marele Premiu pentru Literatură în anul 2016: „Nu ştiu ce sunt! Poate un inginer, prozator sau ziarist, sau din toate câte puţin!” Este mai cu seamă un gazetar minuţios, un documentarist complet, deşi, de multe ori, pentru el oamenii din jur devin personaje de roman.
Membru al Uniunii Scriitorilor din România – filiala Cluj-Napoca, autor a şase volume de proză, cu povestiri publicate în reviste de prestigiu (Tribuna, Luceafărul, Contemporanul, Art Panorama, Steaua, Familia, Nord Literar), Nicolae Goja are în palmares un premiu al USR Cluj pentru romanul “Doi pe o cruce”.
Pentru noi, colegii de redacţie, este şi rămâne un om intransigent şi bun profesionist. La Mulţi Ani, Nicolae Goja!

1 COMENTARIU

  1. Nicu Goja incepe sa se confunde cu ziarul GRAIUL MARAMURESULUI, un ziar pe care-l citesc zilnic, fiind un cotidian echidistant, obiectiv si MEREU in slujba maramuresenilor! La multi ani cu sanatate Nicule!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.