Workshopuri despre demararea afacerilor

0
35

Un nou workshop, axat ca tematică pe conşti­entizarea şi motivarea persoanelor din grupul ţintă în ceea ce priveşte oportunităţile legate de susţinerea iniţiativelor antreprenoriale, a fost desfăşurat, recent, la Şcoala Gimnazială Nicolae Bălcescu din Baia Mare.

Evenimentul a fost organizat de către experţii proiectului „Standarde pentru Baia Mare – Incluziune şi Integrare fără discriminare” în cadrul subactivităţii Campanie de informare, conştientizare şi motivare a persoanelor din grupul ţintă în ceea ce priveşte oportunităţile generate de proiect prin susţinerea iniţiativelor antreprenoriale. Aşadar, participanţii au fost informaţi cu privire la tot ceea ce presupune înfiinţarea unei afaceri şi au primit detalii despre modul în care vor fi susţinuţi de către experţii proiectului pentru a realiza un plan de afaceri pe tematica identificată.
Până în acest moment, au fost organizate şi desfăşurate şapte workshop-uri, evenimente la care au participat peste 130 de persoane din grupul ţintă (45 dintre participanţi îşi doresc să-şi înfiinţeze afaceri). În luna decembrie a acestui an se va organiza şi desfăşura ultimul workshop din cadrul acestei subactivităţi. Proiectul „Standarde pentru Baia Mare – Incluziune şi Integrare fără discriminare” este implementat de către Municipiul Baia Mare în parteneriat cu Asociaţia Filantropică Sfântul Ierarh Iosif Mărturisitorul, Şcoala Gimnazială Nicolae Bălcescu Baia Mare şi Penitenciarul Baia Mare şi este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.