„Transplantul, pacientul pre și posttransplant și viața cotidiană a acestuia”

0
33

Sorina Pintea a trecut în revistă noutățile din domeniul activității de transplant în România, în cadrul unei întâlniri de la Ministerul Sănătății: „În 2018, s-a realizat primul transplant pulmonar în România, iar finalul acestui an va aduce noutăți în domeniul transplantului. În decembrie va fi pusă în transparență decizională legea transplantului și vă rog să fiți alături de noi pentru a susține acest proiect”, a declarat Sorina Pintea, ministrul Sănătății.
De asemenea, în discursul său, ministrul Sănătății a mai subliniat că multe dintre măsurile realizate sau în curs de realizare, din acest an, în domeniul transplantului sunt rezultatul colaborării foarte bune cu Asociația Transplantaților din România. De asemenea, a subliniat importanța promovării donării de organe, condiție principală pentru dezvoltarea activității de transplant.
„Voi fi mereu în prima linie a promovării donării de organe alături de asociațiile de pacienți”, a mai declarat Sorina Pintea.
La invitația Asociației Transplantaților din România, ministrul Sănătății a completat o cerere de înscriere, devenind de astăzi membru susținător al acestei asociații.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.