Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

0
30

De Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități, Asociatia ASSOC Baia Mare, în parteneriat cu Teatrul Municipal Baia Mare și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș, vă invită la un proiect artistic inedit, care va aduce în lumina reflectoarelor problema tinerilor cu handicap, preocupările, grijile și visele lor.
Portavocea persoanelor cu dizabilități va fi una din rândul lor. Biro Emeric. Imi, cum îl strigă familia și colegii din Asociația ASSOC, va urca pe scenă alături de actorii spectacolului “Povești din bucătărie”. Imi își va spune amintirile, iar lumea din sală va putea să afle de la el cum e să crești și să trăiești cu un handicap.
Spectacolul va avea loc în 4 decembrie, de la ora 19.00, în sala mare a Teatrului Municipal și face parte din programul “Baia Mare – Capitala Tineretului din România”. Prezența la eveniment poate reprezenta atât o faptă bună, cât și o lecție pentru toată lumea. Partenerii proiectului artistic și-au propus să pună în valoare talentul persoanelor cu dizabilități, care, de cele mai multe ori, trăiesc departe de ochii lumii și nu sunt în prim plan.
Prețul biletului este 15 lei, redus, 10 lei.
Programul rezervărilor telefonice (0736-216 437):
Luni – Vineri: 11.00 – 16.00
Sâmbătă: 12.00 – 13.00
Email: rezervari@teatrulbm.ro
Rezervările se ridică cu cel puțin 30 de minute înainte de începerea spectacolului. În ziua desfășurării spectacolului, nu se mai fac rezervări. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.