În 4 ore, 90 de sancțiuni contravenționale și amenzi de peste 23.000 lei

0
78

Cel mai important lucru pentru participanții la trafic este să ajungă în siguranță la destinație. Acest lucru este posibil doar dacă se respectă regulile de circulație. O acțiune a polițiștilor rutieri, desfășurată, marți, sub coordonarea Serviciului Rutier Maramureș, a relevat că, în continuare, graba șoferilor conduce la multe încălcări ale legislației rutiere. Polițiș­tii au luat și de această dată măsuri ferme față de cei care au creat stări de pericol în trafic. În patru ore au fost aplicate 90 de sancțiuni contravenționale.

Acțiunea s-a desfășurat între orele 14-18, pe raza municipiului Baia Mare, DN 1C Baia Mare – Satulung, DN 1C Baia Mare – Seini, DN 18 Baia Mare – Baia Sprie și DN 18B Baia Mare – Cărbunari. Cele mai multe sancțiuni contravenționale au fost aplicate șoferilor care au condus cu viteză peste limita legală. În trei cazuri au fost reținute permisele de conducere. Nu au fost scutiți de amenzi nici pietonii care au traversat neregulamentar. Valoarea amenzilor a depășit suma de 23.000 lei.
• Tot marți, polițiștii Biroului Rutier Baia Mare au intervenit la un accident de circulație soldat cu rănirea unei persoane. O femeie, de 52 de ani, care traversa strada George Coșbuc în zona trecerii pentru pietoni, a fost surprinsă și accidentată de un autoturism, condus de o băimăreancă, de 45 de ani. Victima a rămas internată în spital.
• Polițiștii din Vișeu de Sus au depistat pe raza orașului un bărbat, de 49 de ani, care conducea un autoturism, iar la testarea cu aparatul etilotest s-a constatat că avea o concentrație de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse măsuri legale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.