În Săcel, tânără – victimă a traversării neregulamentare

0
66

Marți, 2 ianuarie, la ora 14.10, polițiștii au intervenit la un accident de circulație produs pe raza comunei Moisei.
Verificările efectuate au relevat că, un tânăr, de 20 de ani, care conducea un autoturism dinspre Vișeu de Sus spre Borșa, a surprins și accidentat o tânără, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și fără să se asigure.
Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu se afla sub influența alcoolului. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Și pietonii trebuie să respecte regulile de circulație
Indisciplina pietonilor rămâne una dintre cauzele principale ale accidentelor grave de circulație. Pentru a nu deveni victime ale accidentelor de circulație, polițiștii rutieri recomandă pietonilor:
• Să nu traverseze decât prin locurile permise și doar după o temeinică asigurare! În lipsa indicatoarelor, traversarea se va face pe la colțul străzii!
• Să nu traverseze în fugă!
• După coborârea din mijloacele de transport în comun, să traverseze doar după plecarea acestora din stații. Să nu traverseze prin fața sau spatele autovehiculelor parcate!
• Pe timp de noapte sau când vizibilitatea este redusă, pietonii care circulă pe partea carosabilă trebuie să aibă aplicate accesorii fluorescent reflectorizante pe îmbrăcăminte sau să poarte o sursă de lumină!

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.