Ministrul Sănătății viciază Sănătatea românilor!

0
496

În fiecare zi, noi decese provocate de virusul gripal. Numărul în creștere al morților este o consecință a superficialității și a lipsei de profesionalism a ministrului Sănătății. Anunțurile haotice, panica în rândul populației și închiderea școlilor sunt strategiile și politicile sanitare ale unui contabil care vremelnic conduce Ministerul Sănătății. Oare unde sunt specialiștii din Minister?

Contabilizarea cazurilor de deces prin gripă este o prioritate pentru ministrul Sănătății care nu s-a preocupat din timp de informarea, educația sanitară, prevenirea și vaccinarea populației.
O pată neagră a PSD Maramureș care a recomandat și susținut o persoană obișnuită să își acopere cu un halat alb neputința de a gestiona Sănătatea românilor.
În ultimele zile, acest ministru nu face decât să numere decese ca și cum ar inventaria copacii din pădure, o tară profesională pentru care nu există vaccin.
Cantitatea insuficientă de vaccin gripal din județe, inconsecvența declarațiilor oficiale în privința epidemiei de gripă ne demonstrează că Sănătatea românilor este viciată de o persoană care nu are nimic în comun cu domeniul Sănătății.

Dr. Viorica Cherecheș,
deputat liberal de Maramureș

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.