Jose Arnau Uson în Maramureș

0
144

Consulul onorific al Spaniei, Jose Arnau Uson, s-a întâlnit joi cu președintele Consiliului Județean, Gabriel Zetea, în vederea stabilirii unor relații de colaborare pentru viitor. Jose Arnau Uson are drept circumscripție consulară județele Cluj, Sălaj, Satu Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud și Suceava, iar întâlnirea a fost solicitată de consulul onorific al Spaniei încă de la sfârșitul anului trecut.
În cadrul discuțiilor purtate în Cabinetul Președintelui Consiliului Județean, cei doi oficiali au atins mai multe puncte comune de interes, printre acestea regăsindu-se și posibilitatea realizării în Maramureș a unui parc industrial, un parteneriat de înfrățire cu o regiune similară din Spania, o întâlnire a oamenilor de afaceri din cele două țări, dar și varianta unor zboruri internaționale din Spania și către Spania de pe Aeroportul Internațional „Maramureș”.
„Reprezentanții administrației locale din Sălaj și Suceava au arătat că își doresc să realizeze parcuri industriale, iar noi avem posibilitatea de a aduce din Spania firme cu experiență în domeniu. Clujul are deja un parc industrial privat printr-o investiție spaniolă, care se întinde pe o suprafață de patru hectare, acum fiind ridicate halele industriale. În ceea ce-i privește pe reprezentanții din Bistrița, aceștia au arătat că își doresc să se înfrățească cu o regiune din Spania”, a declarat Jose Arnau Uson, consul onorific.
Consulului onorific al Spaniei i-au fost dăruite câteva cărți despre Maramureș, Jose Arnau Uson arătându-și disponibilitatea de a reveni în județul nostru pentru ca o parte dintre discuțiile purtate să se concretizeze în colaborări ferme. (A.B.M.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.