Dunărea, liantul Europei

0
33

În organizarea Consulatului României la Solotvino (consul, Excelența Sa Gabriel Nicola) și a Primăriei orașului Slatina din Transcarpatia – Ucraina (primar, ing. Gheorghe Uhali), vineri, 1 februarie 2019, la sediul Școlii de Arte din localitate, a avut loc vernisajul Expoziției internaționale de artă fotografică „Dunărea Europei”.
Expun fotografii membrii Asociației „Euro Foto Art”, președinte Ștefan Toth din Arad, alături de Organizația parteneră „Dunărea” din Yokohama – Japonia. Această manifestare culturală este dedicată Președin­ției României la Consiliul Uniunii Europene. Activitatea a fost prezentată de consulul României la Solotvino, primarul orașului Slatina și amabila directoare a școlii de arte, Eva Vainaghi. De la Liceul „Mihai Eminescu” din Slatina, au participat cadre didactice și un numeros grup de elevi, alături de elevi și profesori de la Școala generală nr. 2 din Slatina și Școala generală din Cărbunești, iar artiști, în devenire, de la Școala de Arte Slatina au oferit numerosului public un spectacol muzical.
(Județul Maramureș a fost reprezentat de artistul fotograf Felician Săteanu și de o delegație a Asociației culturale „Boema OJT” din Baia Mare, președinte Mihai Cozma.)
G.M.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.