3 sportivi de la CSȘ Baia Sprie participă la FIS Children Trophy 2019

0
52

Sportivii care s-au calificat și vor participa la competiția internațională FIS Children Trophy 2019 de la CSȘ Baia Sprie sunt: Jennifer Nagy Remețean – U14, Răzvan Toma – U14, Alexandru Horga – U16. Antrenorul lotului național este Sebastian Selejan.
Acești sportivi vor reprezenta Maramureșul și România în competiția internațională FIS Children Trophy 2019, ce va avea loc la Poiana Brașov, în perioada 17-20 februarie, sub patronajul Federației Internaționale de Schi alpin.
Sute de schiori din zeci de țări se vor întrece la FIS Children Trophy 2019 în probele de slalom și slalom uriaș, fiind un concurs foarte important pentru schiorii care fac performanță.
Competiția rămâne mijlocul numărul unu de evaluare a performanței, iar participarea sportivilor noștri la o competiție de nivel internațional nu poate decât să-i motiveze în drumul spre înalta performanță.
Sportivii participanți sunt legitimați la secția de schi alpin a CSȘ Baia Sprie, antrenor Sebastian Selejan (director CSȘ – prof. Andreea Toma).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.