Eliminare previzibilă

0
71
Foto: bc-tm.ro

• CS SCM Timișoara – CSM Sighetu Marmației 95-69 (29-18, 18-27, 24-11, 24-13) •

Eliminare previzibilă pentru CSM Sighetu Marmației din optimile de finală ale Cupei României la baschet, după ce CS SCM Timișoara a câștigat și manșa retur a acestei faze, scor 95-69 (29-18, 18-27, 24-11, 24-13). Nou promovata nici nu putea emite alte pretenții, atâta timp cât bănățenii dispun de condiții multe peste ale formației pregătite de Emil Kosztelnik, iar pe deasupra se află la un nivel superior față de sigheteni, an de an regăsindu-se între adversarele ce-și propun obiective îndrăznețe. În comparație cu CSM Sighetu Marmației care este la început de drum și nu dispune, încă, de un lot atât de competent pentru a lupta cu marile echipe din baschetul masculin românesc.
CSM Sighetu Marmației: Joshua Turner – 24 p (2×3), Gregory Edwards jr – 17 p, Lucian Țibârnă – 9 p (1×3), Allan Thomas – 6 p, Henrique Simionca – 5 p (1×3), Ciprian Albu – 4 p, Alin Iuga – 3 p (1×3), Mihali Kracz – 1 p, Rareș Ardelean, George Dunca, Cristian Alexandru și Armand Gavaller. Antrenor: Emil Kosztelnik.
CSM Sighetu Marmației se va axa în continuare pe campionat, sâmbătă, 9 februarie, fiind programată o nouă etapă. Maramureșenii vor evolua acasă, de la ora 17.00, cu ACS Târgu Jiu, meci de la care gazdele se gândesc doar la succes, pentru consolidarea poziției secunde. Cu două victorii obținute în Grupa Albastră până la final CSM Sighet va fi sigură de accederea între primele 16 formații din Liga Națională, ceea ce ar constitui o performanță pentru nou promovata.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.