Iustin Balaj, om dedicat fotbalului

1
964

Iustin Balaj este un personaj care se dedică fotbalului de peste 50 de ani, atât ca jucător, dar mai ales în ceea ce înseamnă parte administrativă, munca și talentul acestuia fiindu-i recunoscute de toți aceia care cunosc și iubesc acest fenomen. De asemenea, și devotamentul de care dă dovadă, cei 14 ani ca și parte din conducerea actualei campioane CFR Cluj, unde este apreciat pentru cunoștințele sale incontestabile despre sportul cel mai îndrăgit. Toate aceste sacrificii au adus satisfacție în sufletul lui Iustin Balaj, dovadă stau trofeele cucerite sub culorile alb-vișinii, 11 de toate: 4 titluri, 4 Cupe ale României și 3 Supercupe. Trebuie să spunem că experiența maramureșeanului plecat în inima Ardealului ar fi de mare folos fotbalului băimărean. La cârma căruia s-a regăsit ani la rând, atât în perioada bună, cât mai ales în momentele cruciale. Odată cu prăbușirea fotbalului de sub „Dealul Florilor” a ales să plece pentru a-și etala calitățile în altă parte. Și peste tot a fost apreciat, fiind unul dintre cei mai vechi conducători ai fotbalului românesc.
Azi, la ceas aniversar, omului Iustin Balaj, dedicat sută la sută fotbalului, îi urăm sănătate în primul rând, împliniri personale și profesionale, și un sincer La Mulți Ani!

1 COMENTARIU

  1. Un om de o calitate incontestabila. Va spune asta un fost arbitru international care atunci cand a arbitrat un meci la Baia Sprie ( cu Laminorul Beclean) desi echipa sa a pierdut a avut o atitudine obiectiva din calitatea de conducator!La CFR CLUJ , Iustin Balas “ nu se vede “ dar munca lui SE SIMTE! Excelent cunoscator al Regulamentelor face ca sa reziste ka un club cu .. 11 trofee la care a contribuit si Iustin! LA MULTI ANI , IUSTIN ! P. A

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.