3,5% către Asociația Caritas Maramureș

0
46

Conform noilor directive, localnicii devotați cauzelor sociale au posibilitatea să susțină nu doar cu 2%, ci chiar cu 3,5% din impozitul lor pe venit furnizorii de servicii sociale acreditați cu cel puțin un serviciu social licențiat.
Astfel, doritorii pot sprijini dezvoltarea comunității locale prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit către Asociația Caritas Maramureș. Pentru ONG-urile care activează în domeniul social, sumele provenite din redirecționarea impozitului pe venit reprezintă un ajutor important, subvențiile de stat în ultimii ani fiind tot mai puține și mai nesigure. Cu o tradiție de 20 de ani, Asociația Diecezană Caritas Greco-Catolic Maramureș este unul din cele mai vechi ONG-uri, furnizori de servicii sociale acreditați din regiune. Redirecționarea a 3,5% din impozit pe venit se face prin completarea formularului 230 și prin depunerea acestuia la sediul ANAF, respectiv poate fi transmis pe cale poștală, ori completat online până pe data de 15 martie. Conform legilor în vigoare, formularele pot fi colectate și depuse și de către ONG-urile beneficiare, de aceea se poate vizita biroul Caritas din Baia Mare, str. Victoriei 82/21, pentru completarea și predarea formularului.
Datele organizației sunt următoarele: Asociația Diecezană Caritas Greco-Catolic Maramureș, Cod de identificare fiscală: 11326615, Cont bancar (IBAN): RO85RNCB0182034154220001.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.