Întâiul eşec în amicale

0
118

Galben-albaştrii au înregistrat primul eşec în jocurile amicale, vineri după-amiază formaţia antrenată de Dorin Toma pierzând în deplasarea de la Sănătatea Cluj-Napoca cu 1-3 (1-2).

Gruparea din eşalonul trei nu a avut o partidă reuşită, jucătorii noştri oferind o replică palidă, pe când „viruşii verzi” au tratat meciul ca şi cum ar fi unul de campionat, diferenţa făcându-se la atitudine. Sănătatea a condus cu 2-0 după prima jumătate de oră, dar până la pauză Balmoş a redus din handicap. Gazdele au refăcut imediat după pauză avantajul de două goluri, iar până la final nu s-a mai schimbat nimic. Trebuie să spunem, totuşi, că tehnicianul CS Minaur nu a folosit un prim „11” standard, ci a alcătuit două echipe, pentru a-şi face o idee vizavi de forma actuală a fiecăruia. La băimăreni a debutat şi ultimul transfer, mijlocaşul Ciprian Brata, jucător folosit în partea secundă. • CS Minaur Baia Mare • Prima repriză: Gudea – Lihet, Kis, Roşca, Duruş, Chiş-Toie, Bandula, Balmoş, Giurgiu, Taciuc, Boje. • Repriza a II-a: Gudea (Juhasz) – Lihet, Roşca, D. Simion, D. Sabadâş, Borota, Piper, C. Tutuţa, Stanciu, Brata, Bococi. Nu au jucat: Danciu, Lupu, Şerban, Moldovan, Feraru şi Jeler.
CS Minaur va pleca de azi într-un stagiu de şase zile la Nyirbator, săptămână în care sunt planificate şi trei jocuri de verificare. Două sunt stabilite pentru miercuri, 13 februarie, dimineaţă cu CSM Olimpia Satu Mare, iar după-amiază cu Nyiregyhaza (liga a II-a maghiară). Al treilea meci amical va fi în ultima zi de cantonament, sâmbătă, 16 februarie, cu formaţia din eşalonul trei maghiar Nyirbator.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.