Nu închide ochii atunci când ești martorul unui caz de violență în familie

0
27

Fii un aliat al persoanelor agresate! Sesizează poliția de fiecare dată când observi un comportament abuziv! Tăcerea și ignoranța nu fac decât să încurajeze astfel de comportamente!
Marți, 12 februarie, un bărbat i-a sesizat pe polițiștii din Săcel că sora lui a fost agresată fizic. Din primele cercetări a reieșit faptul că femeia, de 45 de ani, a fost agresată tocmai de către soțul său, în vârstă de 39 de ani, în urma unor discuții contradictorii.
Polițiștii i-au adus victimei la cunoștință prevederile emiterii unui ordin de protecție provizoriu, măsură ce conduce la eliminarea unor riscuri imi­nente, însă aceasta a refuzat emiterea actului restrictiv.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Bani sustrași dintr-o biserică, recuperați de polițiști

Marți dimineața, polițiș­tii din Rona de Sus au fost sesizați prin SNUAU 112 că ușa de acces dintr-un locaș de cult, din localitate, a fost forțată și că din biserică a fost sustrasă o sumă de bani.
Polițiștii au demarat activitățile specifice în vederea identificării autorilor și recuperării prejudiciului. Primele verificări au relevat că, în noaptea de 11 spre 12 februarie, persoane necunoscute au pătruns prin efracție în incinta bisericii și au sustras, dintr-o cutie, o sumă de bani. La câteva ore, polițiștii au identificat doi tineri, de 14 și 18 ani, din aceeași localitate, bănuiți de comiterea faptei. 170 de lei, găsiți asupra acestora, au fost recuperați și restituiți, iar polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

În Baia Mare – furt din supermarket

Marți, polițiștii băimăreni au fost sesizați despre faptul că reprezentantul unui supermarket a reținut un bărbat, care a sustras mai multe bunuri.
Patrula de ordine și siguranță publică, deplasată la fața locului, a identificat un tânăr, de 31 de ani, din Baia Mare, care ar fi sustras de pe rafturile supermarketului bunuri alimentare și nealimentare, trecând de zona caselor de marcat fără a le achita.
Bunurile au fost recuperate și restituite, iar în cauză s-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.