Gheorghe Susa – 85 de ani

0
61

Jurnalistul Gheorghe Susa, fost redactor-şef adjunct al cotidianului Graiul Maramureşului (în 1990), şi-a aniversat ieri ziua de naştere, în redacţia noastră.

Alături de el, a fost şi jurnalistul Gheorghe Pârja: „Pentru mine, Gheorghe Susa a fost întotdeauna un reper. L-am cunoscut prin scris, înainte de a-l cunoaşte fizic (…) Un om profesionist, devotat, extraordinar, care a ştiut să fie calm şi împăcat. Un omagiu adus profesiei de jurnalist. Gheorghe Susa este un bun prieten, un bun profesionist, un bun ziarist”.
„Am rămas uimit întotdeauna cât am de învăţat din partea colegilor pe care i-au avut de-a lungul anilor, mai ales în redacţie, iar acea învăţătură pe care am dobândit-o de la colegi m-a încărcat cu energie. Vă mulţumesc că mi-aţi dat această ocazie, vă simpatizez şi vă port în inima mea”, a mărturisit Gheorghe Susa. Printre cei care i-au urat sărbătoritului „La mulţi ani!” a fost şi Adrian Marchiş, preşedintele filialei Maramureş a Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România. Gheorghe Susa a făcut parte din echipa care a scos de sub tipar prima ediţie a cotidianului „Graiul Maramuresului”, în 22/23 decembrie 1989.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.