Primarul Cătălin Cherecheș întărește Primăria cu un director din vârful ierarhiei Statului

0
855

Procesul de selecție și reevaluare pe care l-a demarat primarul Cătălin Cherecheș în autoritatea locală dă primele rezultate. Dorindu-se eficiență și profesionalism, dar și creșterea prestației structurii de conducere, în urma concursului pentru ocuparea postului de director general al Administrației Publice, a fost selectat domnul Florin Răzvan Alecu.

Noul director general este consilier al viceprim-ministrului și ministru al Mediului, Grațiela Gavrilescu, consilier al Pre­șe­din­telui Autorității Na­țio­nale pentru Protecția Mediului și consilier parlamentar al Ministrului de Externe Teodor Meleș­canu. Politic, ocupă în prezent funcția de vice­președinte ALDE Bucu­rești. Este absolvent de Științe Juridice, Management Turistic și Inginerie Alimentară.
Cătălin Cherecheș: “Este momentul să facem un pas important în evo­luția administrației băimărene, să ridicăm nivelul de reprezentare, de profesionalism. Evaluarea personalului existent și, indiferent de impor­tanța funcției sau de nivelul de simpatie, cine nu a înțeles că Primăria e a băimărenilor și că fiecare pas în activitatea func­țio­narului public trebuie să fie în respect față de oraș şi cetățenii săi, tratând cu indolență sau afectând prin lene și neprofesionalism dinamica adminis­trației locale, trebuie să plece, lăsând loc altora care merită, știu și pot. În această logică, vom modifica și organigrama municipiului și a serviciilor publice, ne vom despărți de unii actuali colaboratori și vom aduce în serviciul cetă­țe­nilor oameni dedicați orașului”.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.