Șantaj cu fotografii compromițătoare! Prins în flagrant în timp ce primea banii

0
61

Nu ezitați să sesizați poliția de fiecare dată când vă simțiți hărțuit, amenințat sau șantajat! Un tânăr, de 31 de ani, a fost prins în flagrant de polițiștii de investigații criminale Baia Mare, în timp ce primea 150 de lei, de la o femeie pe care o șantaja. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

Vineri, 22 februarie, în urma unei sesizări primite de la o femeie, de 36 de ani, referitoare la comiterea infracțiunii de șantaj, polițiștii de in­ves­ti­gații criminale din cadrul Poliției municipiului Baia Mare au organizat un flagrant.
Astfel, a fost identificat și prins un tânăr, de 31 ani, din Șomcuta Mare, în timp ce primea de la persoana vătămată suma de 150 lei. Banii au fost solicitați de acesta pentru a nu publica pe rețelele de socializare fotografii în care femeia apărea în ipostaze intime.
În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de șantaj. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități in­frac­ționale a acestuia.

Urmărit de polițiștii sătmăreni, depistat de cei maramureșeni

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Maramureș au depistat și reținut o persoană urmărită național. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 43 de ani, domiciliat în comuna Medieșu Aurit, dat în urmărire de polițiștii sătmăreni.
În data de 22 februarie. Judecătoria Satu Mare a emis pe numele său mandat de executare a pedepsei de 2 ani și 6 luni închisoare pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.
Condamnatul, depistat de polițiști pe B-dul București, din Baia Mare, a fost încarcerat în vederea executării pedepsei.

Însușirea bunului găsit constituie infracțiune!

Un băimărean este cercetat de polițiști după ce și-a însușit 250 de lei găsiți la un bancomat.
Activitățile de cercetare și documentare efectuate de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Baia Mare, cu privire la comiterea unei infracțiuni de însușire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, au dus la identificarea unui băimărean bănuit de comiterea faptei.
Verificările efectuate au relevat că băimăreanul și-a însușit suma de 250 de lei din fanta de eliberare a numerarului unui bancomat, bani pe care persoana vătămată a omis să-i ridice.
Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, este cercetat acum de polițiști pentru documentarea întregii activități infracționale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.