În fața primei victorii?

0
52

• CS Minaur Baia Mare – CSM Făgăraș •

Etapa 20 programează din Liga Zimbrilor pentru CS Minaur Baia Mare întâlnirea cu CSM Făgăraș, partidă ce se va desfășura azi, 27 februarie, de la ora 18.00, în sala sporturilor „Lascăr Pană”. Cu șanse teoretice la a mai prinde play-off-ul, dar cu reconfirmarea lui Raul Fotonea ca principal și instalarea lui Adi Popovici în funcția de team manager, CS Minaur caută să obțină prima victorie din acest an, după o serie de cinci meciuri ratate, în care nu s-a acumulat niciun punct. Dacă băimărenii ocupă poziția a noua, cu un total de 21 puncte, CSM Făgăraș vine pe terenul formației noastre din postura locului 10, acumulând 17 puncte. Un prim succes pentru elevii lui Fotonea ar lămuri în mare parte situația locului nouă, iar un eșec al gazdelor i-ar apropia pe făgărășeni de noi. Nu ne putem gândi la un nou pas greșit al Minaurului, jucătorii fiind deciși ca azi să rupă blestemul eșecurilor și să înceapă să lege victorii și în etapele viitoare, mai ales că vine un program cu adversari accesibili. Partida CS Minaur Baia Mare – CSM Făgăraș va fi arbitrată de cuplul Mihai Pîrvu (București) / Mihai Potîrniche (Buzău), observator FRH fiind delegat Paul Anton (Iași).
Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletul de acces la meci va putea fi achiziționat în ziua meciului cu începere de la ora 17.00, de la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”.
Programul etapei 20
• Miercuri, 27 februarie: CS Minaur Baia Mare – CSM Făgăraș, ora 18.00; CS HC Buzău 2012 – CSM Bacău, ora 18.00; CSA Steaua București – SCM Politehnica Timișoara, ora 17.30, TVR HD; AHC Dunărea Călărași – CS Universitatea Cluj-Napoca, ora 18.00
• Joi, 28 februarie: AHC Dobrogea Sud Constanța – CSU Suceava; AHC Potaissa Turda – CSM București, ora 17.30, TVR HD
• Duminică, 3 martie: CS Dinamo București – CSM Focșani 2007, ora 11.00, TVR HD.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.