24 de ore cu foc

0
36

Pompierii militari maramureșeni au intervenit la mai multe incendii izbucnite în județ.
• Miercuri, 27 februarie, în jurul orei 12.15, două echipaje de stingere de la Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș și un echipaj de prim ajutor SMURD au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendii izbucnit la o gospodărie din Vima Mică. La intervenție au participat și membrii Serviciului Voluntar din localitate, cu o motopompă. Incendiul a fost lichidat după circa două ore de luptă cu flăcările. Au ars aproximativ 100 m.p. acoperiș din lemn, elemente de mobilier și materiale textile.
• În după amiaza aceleiași zile, două echipaje de stingere și unul SMURD, din cadrul Detașamentului de Pompieri „Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu semnalat într-un bloc dezafectat de pe strada Electrolizei, din municipiu. Au ars circa 150 kg. de deșeuri menajere.
• Joi, 28 februarie, în jurul orei 01.20, pompierii sigheteni, cu două echipaje, au acționat pentru stingerea unui incendiu semnalat la un autoturism, pe strada Cuza Vodă, din municipiu.
• Înainte de ora 3 dimineața, militarii din Târgu Lăpuș au fost solicitați să intervină din nou, la un incendiu izbucnit la o magazie dintr-o gospodărie, situată în localitatea Răzoare. La fața locului s-au deplasat două echipaje de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD. La localizarea și lichidarea incendiului a participat și un echipaj al serviciului voluntar din localitate, cu o autospecială. Incendiul a fost stins după aproape 5 ore de luptă cu flăcările. Au ars circa 100 metri pătrați de acoperiș din lemn, circa 3 m.c. de cherestea, anvelope și materiale textile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.