5 situaţii de urgenţă

0
37

• Detaşamentul de Pompieri „Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare a intervenit, în localitatea Coaş, unde un incendiu a izbucnit în camera de zi a unei case de vară. Focul a distrus circa 50 kg de materiale textile, diverse obiecte de mobilier şi aparatură electrocasnică. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la jarul căzut din sistemul de încălzire.

• Tot pompierii băimăreni au intervenit în cazul unui accident rutier produs pe B-dul Republicii, din Baia Mare. În urma accidentului a rezultat o victimă, în vârstă de 32 de ani, care a fost preluată de către echipajul de prim ajutor al SMURD Baia Mare şi transportată la spital.
• În Mocira, pompierii militari băimăreni au lichidat un incendiu, izbucnit la vegetaţie uscată, în urma căruia au ars circa 30 hectare de vegetaţie.
• Garda de Intervenţie Bogdan Vodă a intervenit, în Slătioara, unde în camera de zi a unei locuinţe a izbucnit un incendiu. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la o lumânare lăsată aprinsă şi nesupravegheată. Focul a distrus o masă şi o uşă din lemn.
• Cea din urmă intervenţie a fost cea a pompierilor din Borşa, care au intervenit, în Moisei, pentru a lichida un incendiu izbucnit la un coş de fum, unde din fericire a ars doar funinginea.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.