Schimbări la PSD Baia Mare

0
232

În conferința de presă de vineri, 1 martie, deputatul Călin Matei, noul coordonator al Organizației PSD Baia Mare, a infirmat zvonurile potrivit cărora fostul președinte al PSD Baia Mare, Florin Tătaru, ar fi fost demis. „La organizația municipală a PSD Baia Mare, au avut loc niște schimbări amiabile. Toată lumea cunoaște faptul că este o organizație foarte greu de gestionat, care trebuie adusă mult mai sus decât e astăzi, iar acest lucru presupune o muncă deloc ușoară. Alături de colegii mei din Comitetul interimar al PSD Baia Mare, ne-am luat angajamentul de a repune pe picioare această organizație, urmând să pregătim alegerile interne pentru funcția de președinte. Până atunci avem de resuscitat organizația, care a avut rezultate slabe la alegerile locale din 2016. (…) Sper ca alegerile locale din 2020 să ne prindă cu o organizație solidă în Baia Mare și să înregistrăm un scor electoral mult mai bun”, a declarat deputatul Călin Matei. Acesta va fi ajutat de Sorina Pintea, Iustin Talpoș și Cosmin Butuza.
(a.b.m.)

18 milioane lei pentru Complexul Sportiv „Lascăr Pană”

Prezent la conferința de presă a PSD Maramureș, Cosmin Butuza, secretar de stat în Ministerul Tineretului și Sportului (MTS), a vorbit despre investițiile din Maramureș, în 2019.

„La finalul anului 2018, am reușit să alocăm primii bani de la Ministerul Tineretului și Sportului pentru investiții în Complexul Sportiv Național „Lascăr Pană” din Baia Mare, în vederea realizării studiilor de fezabilitate. În acest an, bugetul Ministerului s-a dublat și avem prevăzute 18 milioane de lei ca investiții în CNS Lascăr Pană. În anul 2019, ne-am propus să renovăm hotelul Sport din Baia Mare, investiție de 2 milioane euro. Reparații capitale vor fi făcute la bazinul de înot descoperit, la vestiarele, grupurile sanitare și la sistemul de climatizare al Sălii Polivalente, la vestiarele și sistemul de iluminat ale bazinului de înot acoperit, la Complexul de cazare și cantină Stibina. Tot pentru anul 2019, Ministerul Tineretului și Sportului a prevăzut, ca investiții în Maramureș, realizarea unei săli de sport de 300 mp cu structură ușoară și pentru finalizarea documentației tehnico-economică RK la pista de atletism. Alte active fixe prevăzute ca investiții pentru anul 2019 privesc dotări la sala de forță a bazinului olimpic acoperit, la sala de forță a Sălii Polivalente, la sala de forță a stadionului de rugby, sistem de cronometraj la bazinul olimpic, despărțitoare pentru piscine, dar și blocstarturi pentru competițiile de înot. cale”, a declarat maramureșeanul Cosmin Butuza.
Din cauza blocării bugetului de stat la Președin­ție, sunt blocate și aceste investiții. (G.M.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.