„Surâs de primăvară” la CASPEV

0
42

A început șirul activităților ce vor avea loc în cursul lunii martie 2019 la CASPEV, în onoarea doamnelor și a primăverii, ne spune președintele asociației, Ștefan Lupșa. Programul lunii este coordonat de Florica Cavași.
De 1 martie, a avut loc un spectacol muzical și de poezie, dedicat femeilor. Interpreții și recitatorii seniori au pus mult suflet și talent, fiind răsplătiți cu aplauze de spectatorii prezenți în sala de spectacole a CASPEV-ului. Amintindu-și de anii copilăriei, de prima floare a primăverii, ghiocelul, au recitat Creț Petru, Ioan Fusar, Emilia Ismail, Aurelia Rusiczky, Aurelia Velea și Mircea Dragoș. Din creația lirică proprie, au citit Livia Lazăr și Axente Criste, care și-a lansat volumul „Jocul meu cu acrostihul”.
Cu talentul vocilor deja recunoscute în rândul seniorilor, au interpretat cântece: Dorina Trănișan, Anuța Leș, Aurelia Rusiczky, Victorița Filip și Augustin Varga.
După fiecare punct din program, corul „Crizanteme”, dirijat de Rodica Bănescu Fage, a încântat audiența cu piesele muzicale cântate împreună cu publicul.
În final, Atelierul de creație al senioarelor a prezentat, la parterul CASPEV, o expoziție de măr­țișoare inedite, iar fiecare doamnă prezentă la spectacol a primit câte un astfel de simbol al primăverii.
A consemnat, Viorica Găinariu Tazlău

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.