Senatorul Iustin Talpoş s-a înscris în UNPR

0
161

În data de 1 martie, senatorul PMP, Iustin TALPOŞ, a devenit membru al partidului Uniunea pentru Progresul României (UNPR). Adeziunea a fost semnată în Bucureşti, în prezenţa preşedintelui Gabriel Oprea.
La ultimele alegeri parlamentare, senatorul Iustin Talpoş a candidat pe lista Partidului Mişcarea Populară Maramureş, obţinând un mandat de patru ani. Apoi a trecut la PSD şi a devenit secretar în Biroul Permanent al Senatului.
„Am venit în UNPR pentru că aici sunt oameni serioşi care doresc să se implice real în creşterea nivelului de trai al românilor. Eu sunt un adevărat patriot şi aici am găsit cele mai potrivite persoane în această privinţă. Se doreşte revitalizarea partidului cu oameni de onoare, serioşi, disciplinaţi, ordonaţi şi de cuvânt. Cu astfel de caractere poţi progresa. Îmi plac obiectivele stabilite pe termen scurt şi mediu, pe care preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, le-a gândit. UNPR, care se află în prezent într-un proces rapid de reconstrucţie, va promova şi va apăra interesele ţării în toate planurile. Mă alătur de aceşti patrioţi români, care îşi iubesc ţara, care urăsc trădătorii de ţară şi care nu acceptă ca România să fie denigrată şi umilită. Îi îndemn pe toţi patrioţii şi, nu numai pe aceştia, să vină alături de noi pentru a accelera procesul de progres în această ţară” – a precizat senatorul Talpoş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.