Europa la tine acasă

0
32

26 mai, alegeri europarlamentare
PRO România continuă să se organizeze şi mobilizeze în perspectiva alegerilor europarlamentare din 26 mai, iar faptul că am reuşit să obţinem desemnarea unui om în Biroul Electoral Central, dar şi să avem reprezentanţi în toate secţiile de votare reprezintă o garanţie că voturile noastre nu vor fi furate. Trăim intens această perioadă, în care se simte tot mai mult nevoia de a căuta inspiraţie în valorile noastre fundamentale, în consens cu cele europene. Printre ele, aşa cum remarcă şi liderii europeni, se înscrie şi solidaritatea, care trebuie repusă în centrul agendei europene.
În opinia comisarului european Corina Creţu, care deschide lista Pro România pentru europarlamentare, solidaritatea înseamnă progresul social şi economic, înseamnă că nici un cetăţean nu este uitat, că nicio regiune nu este lăsată în urmă.
Solidaritate înseamnă politica de coeziune, al cărei principal scop este de a ajuta regiunile să se dezvolte împreună.
Avem cei mai buni oameni care să ne reprezinte în Parlamentul European, iar faptul că lista PRO România este deschisă de un comisar european foarte respectat, Corina Creţu, este o garanţie solidă că ştim şi avem puterea să schimbăm lucrurile, aşa cum afirmă şi preşedintele PRO România, Victor Ponta.
În întâlnirile cu cetăţenii vorbim, aplicat, despre importanţa de a fi reprezentaţi în Parlamentul European de o echipă care să valorifice mai bine şansele pe care România le are la nivel european. Iar atragerea fondurilor europene ar trebui să fie unul dintre motoarele principale de dezvoltare a României.
“Am ales să mă alătur echipei PRO România pentru că sunt convinsă că este cea mai bună soluţie pentru a valorifica mai inteligent, inclusiv din Parlamentul European, şansele pe care le avem ca membri ai Uniunii Europene”, a declarat comisarul Corina Creţu.
Noi credem că singura soluţie viabilă pe viitor este mobilizarea energiilor pozitive din societate. Şi mai ales revenirea elitelor sociale şi profesionale în zona deciziei. Cu Pro România, privim spre viitor! Spre viitorul copiilor noştri, pe care îi vrem parte a unei democraţii şi a unei social-democraţii autentice, respectaţi în Europa şi în lume!

Vă invităm să gândim PRO!
Pro România, Pro Europa!
În prag de 8 martie, echipa Pro România Maramureş oferă doamnelor şi domnişoarelor din judeţ o floare, însoţită de respectul nostru pentru cele care împlinesc lumea şi viaţa! Să rămâneţi simbolul frumuseţii, bunătăţii, iubirii, bucuriei!

Viorica MARINCAŞ,
coordonatorul Pro România Maramureş

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.