Ţigări ucrainene, disimulate printre frunze de dafin

0
70

În Punctul de Trecere a Frontierei Sighetu Marmaţiei, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat cetăţeanul ucrainean K.I., în vârstă de 41 de ani, conducând un autoturism marca Mazda, înmatriculat în România.
În baza analizei de risc, s-a efectuat un control amănunţit asupra autoturismului, persoanei şi bagajelor, fiind descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în mai multe locuri special amenajate (sub capotă şi sub schimbătorul de viteze), 697 pachete cu ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.
Mai mult de atât, metoda folosită pentru introducerea ţigărilor în ţară este una inedită, deoarece bărbatul a împachetat pachetele cu ţigări alături de frunze de dafin, în scopul inducerii în eroare a câinilor de serviciu.
Ţigările, în valoare de peste 2.000 lei, au fost confiscate, iar cetăţeanul ucrainean a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 10.000 lei. Totodată, împotriva cetăţeanului ucrainean a fost instituită măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.