Deputat Adrian Todoran: Totul s-a terminat dacă PSD pune mâna pe Justiţie

0
61

Punerea sub control a justiţiei în folosul personal a celor din PSD-ALDE, prin ordonanţe de urgenţă, rămâne adevărata prioritate a guvernării actuale. Subordonarea justiţiei este scopul final prin care vor să îngenuncheze poporul român, să se asigure că îşi conservă averile, că vor scăpa de puşcărie şi nimeni nu-i va îndepărta de la putere, instaurând astfel dictatura partidului unic.
Ordonanţa 7 privind activitatea Secţiei Speciale pentru Magistraţi, care a determinat proteste ale judecătorilor, fără precedent în România, a fost gândită tot pentru Dragnea, pentru a-i oferi plutonul de execuţie cu care să-şi elimine adversarii din partid şi din afara lui sau pe magistraţii care-l incomodează.
Este important ca românii să-şi aducă aminte care a fost deviza USL în 2012, ce îşi doreau atunci cu orice preţ cei din PSD şi PNL ,, Nu avem toată puterea până nu avem justiţia ’’ , a rămas şi astăzi singurul obiectiv pentru care PSD luptă cu adevărat, iar toate deciziile ministrului Toader sunt în beneficiul lui Dragnea, întreaga sa activitate fiind prioritizată încât să-i folosească în primul rând lui Dragnea pentru rezolvarea problemelor personale.
În paralel cu lupta anti-justiţie guvernul PSD a ajuns la fundul sacului şi măsurile programului de guvernare se dovedesc a fi nişte promisiuni deşarte prin care nu au făcut alt­ceva decât să înşele populaţia. Ieşirile nervoase şi de-a dreptul brutale ale lui Liviu Dragnea denotă graba şi disperarea cu care şeful PSD încearcă să nu piardă partidul şi să pună mâna mai repede pe Justiţie, cu atât mai mult cu cât nu mai are ce să ofere electoratului pentru a-l ţine captiv şi manipulat.
De cealaltă parte suntem noi, toţi oamenii de bună credinţă din această ţară care vrem o justiţie independentă, fără abuzuri, unde doar cel care este vinovat să fie tras la răspundere iar cei care fură bani de la bugetul de stat să ajungă la închisoare, iar la închisoare să nu aibă condiţii de 4 stele.
Nu putem accepta ca guvernul să saboteze instituţiile fundamentale ale statului român, să distrugă tot ce s-a realizat în privinţa independenţei justiţiei în ultimii 10 ani. Este nevoie mai mult ca niciodată să conştientizăm pericolul pe care PSD îl reprezintă pentru ţara noastră, iar românii să acţioneze în consecinţă la vot.

(P)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.