Acces la rezultatele activităţii de cercetare din proiectul “Standarde şi politici publice sustenabile în lucrul cu tinerii din România”

0
22

Federaţia Young Men’s Christian Associations România, Asociaţia Young Initiative şi Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă lansează cercetările dedicate analizei contextului românesc în domeniul standardizării şi analizei comparative a lucrului cu tinerii la nivel european, elaborate în cadrul proiectului “Standarde şi politici publice sustenabile în lucrul cu tinerii din România”.
“Activitatea de cercetare a inclus două demersuri diferite, cu scopul de a contribui la elaborarea documentului final al proiectului, respectiv o politică publică de tineret: 1. realizarea unei cercetări comparative privind lucrul cu tinerii în general şi activităţile din centrele de tineret în special, în ţările europene a fost necesară pentru ca documentele ce vor fi propuse să fie inspirate de standarde, metode, metodologii şi reglementări care sunt testate, recunoscute şi care au generat deja impact pozitiv asupra tinerilor (…) 2. realizarea unei cercetări a cadrului legis­lativ şi de politici publice naţionale privind standardizarea serviciilor publice în general a urmărit ca politica publică privind standardizarea în activităţile de lucru cu tinerii să se integreze în politica publică transversală de consolidare a administraţiei publice prin standardizarea serviciilor publice”, a informat Alina Pop, manager proiect. Cele două cercetări pot fi consultate pe site-ul proiectului: www.standarde-tineret.ro. Activitatea de cercetare a fost realizată de Irina Lonean şi Ioana Ipate, experţi politici publice. Proiectul “Standarde şi politici sustenabile în lucrul cu tinerii din România” este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capacitate Administrativă 2014-2020. Proiectul are o durată de 16 luni, respectiv iulie 2018 – noiembrie 2019 şi are o valoare totală de 748.178,65 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.