Ce frumoasă eşti!

0
226

În sala de spectacole a Casei de cultură din Tg. Lăpuş, în faţa unui public numeros, a avut loc spectacolul dedicat femeilor „Ce frumoasă eşti!”.
Pe scenă au evoluat tinerii artişti din trupa de muzică folk „Adrian Păunescu” şi au demonstrat că au un repertoriu bogat şi mult talent. Trupa este coordonată de prof. Gabriela Cosma, ea însăşi muziciană de valoare. Cenacliştii provin de la şcolile gimnaziale din satul Libotin, comuna Cupşeni, şi de la Liceele Teoretic „Petru Rareş” şi Tehnologic „Grigore C. Moisil”. Elevii au interpretat cîntece celebre la chitară şi solo voce.
Spectacolul a debutat cu piesa „Şi ce-om mai cînta şi ce-om mai dansa”, după care au urmat recitări de poezii despre mamă şi primăvară, din poezia clasică, în acorduri romantice. S-a cîntat apoi “Atât de fragedă, te-asameni cu floarea albă de cireș”. Iar profesoara Gabi Cosma a interpretat melodia ”Rugă pentru părinţi”. Eleva Daria Petran, deţinătoare a 20 de premii la concursuri de muzică uşoară, a interpretat “Mulţumesc, iubită mamă!”.
În final, cenacliştii au oferit flori femeilor, mame, bunici, domnişoare, din sală.
În foaierul Casei de cultură, elevii de la Liceul Tehnologic “Grigore C. Moisil” au amenajat o expoziţie de mărţişoare cu vînzare. A fost o zi specială pentru toţi.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.