Concurs de oratorie la biblioteca judeţeană

0
34

Tinerii maramureşeni cu vârste cuprinse între 13 şi 18 ani se pot înscrie pentru a putea participa la etapa locală a concursului naţional de oratorie „Demostene” ce se va desfăşura pe data de 29 martie, de la ora 16, în sala de coferinţe a Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” Baia Mare. Organizatori ai evenimentului sunt tinerii de la clubul Interact Baia Mare.
În cadrul acestei competiţii, participanţii vor avea ocazia să îşi demonstreze abilităţile oratorice şi să îşi prezinte viziunea cu privire la unul din cele două citate de mai jos, printr-un discurs cu durată cuprinsă între 4 şi 5 minute: „Un vapor este în siguranţă în port, dar nu pentru asta sunt vapoarele” – William G.T. Shedd şi „Oamenii sunt pregătiţi să vadă doar ceea ce vor să vadă” – Ralph Waldo Emerson. Pentru a participa, se acceptă o donaţie minimă în valoare de 10 lei care va fi colectată de către membrii Interact Club distribuiţi în fiecare liceu. Câştigătorul etapei locale va primi un premiu în valoare de 200 de lei, precum şi cazarea şi transportul asigurate pentru etapa naţională. Etapa naţională va avea loc la Piteşti, în perioada 19-22 aprilie.
Înscrierile se fac la următorul link: docs.google.com/forms/d/1dEc1ZP4G396_284vb9E_Bkk8jaR0NxurdLxNrM8eHTI/edit?usp=drive_open.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.