Condamnată pentru furt, depusă în Penitenciar

0
33

Miercuri, 13 martie, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate emis de Judecătoria Satu Mare.
O sălăjeancă, de 20 de ani, condamnată la 2 ani închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de furt din locuinţă, a fost depistată de poliţişti pe raza municipiului Baia Mare şi încarcerată.
Tânăra a fost depusă în Penitenciarul Gherla în vederea executării pedepsei.

În Târgu Lăpuş
Un sălăjean este cercetat pentru tâlhărie şi furt

Miercuri, 13 martie, poliţiştii din Târgu Lăpuş au identificat un bărbat, din comuna Gârbou, judeţul Sălaj, bănuit că a comis pe raza oraşului o tâlhărie şi un furt.
Cercetările şi verificările efectuate cu privire la cele două fapte sesizate au relevat că, la începutul acestei luni, bărbatul identificat i-ar fi solicitat unui bărbat, din Târgu Lăpuş, care se afla pe strada Liviu Rebreanu, o sumă de bani pentru a-şi cumpăra alcool. Întrucât a fost refuzat, bărbatul din Sălaj i-a sustras prin violenţă suma de 1.360 lei pe care o avea asupra sa, după care a fugit.
Totodată, în urma extinderii cercetărilor a rezultat faptul că, în data de 7 martie, cel în cauză a sustras un calorifer din scara unui bloc, situat în Piaţa Eroilor, din oraş.
În continuare poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie şi furt.

În Borşa
1.200 lei sustraşi, recuperaţi de poliţişti

În data de 8 martie, ora 20, poliţiştii din Borşa au fost sesizaţi de către un bărbat, din oraş, cu privire la faptul că doi tineri necunoscuţi l-au abordat pentru a-i vinde un telefon mobil şi, profitând de neatenţia lui, unul dintre ei i-a sustras 1.200 de lei şi a fugit.
În baza sesizării, poliţiş­tii s-au deplasat la faţa locului, unde au constatat că cele reclamate se confirmă şi au demarat activităţi specifice în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.
Miercuri, 13 martie, în urma investigaţiilor efectuate, a fost identificat un tânăr, de 18 ani, din oraş, bănuit de comiterea faptei. Banii sustraşi au fost recuperaţi de poliţişti şi predaţi părţii vătămate. Întrucât a intervenit împăcarea părţilor, faţă de tânăr nu vor mai putea fi luate măsuri legale.

Ordin de protecţie emis de poliţişti
– pe fondul consumului de alcool, un bărbat a devenit agresiv –

Poliţiştii din Suciu de Sus au fost sesizaţi de către o tânără, de 31de ani, din comună, cu privire la faptul că a fost victima violenţei domestice.
Cu ocazia deplasării la faţa locului s-a constatat că fostul soţ al femeii, un bărbat, de 41 de ani, pe fondul consumului de alcool, a distrus lucruri din locuinţă şi a ameninţat-o pe femeie cu moartea. Totodată, poliţiştii au constatat că, în ultima perioadă, bărbatul a devenit din ce în ce mai agresiv pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Poliţiştii au emis ordinul de protecţie provizoriu împotriva bărbatului, care trebuie să păstreze o distanţă de cel puţin 300 metri faţă de victimă. În continuare, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.