În Copalnic Mănăştur. Dosar penal • Băimărean, cu permisul suspendat şi băut la volan

0
38

Miercuri, 13 martie, poliţiştii au acţionat, pe raza localităţii Copalnic Mănăştur, pentru supravegherea traficului rutier şi combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
În jurul orei 12, poliţiş­tii au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism, însă conducătorul auto şi-a continuat deplasarea. S-a procedat la urmărirea acestuia până în localitatea Lăschia, unde a fost oprit şi verificat. Astfel, s-a constatat că la volanul autoturismului se afla un bărbat, de 56 de ani, din Baia Mare, care are permisul de conducere suspendat. Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea înregistrată fiind de 0,37 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.

Centura de siguranţă salvează vieţi!

Amenzi de aproximativ 9.000 lei, 5 permise reţinute şi 5 certificate de înmatriculare.
În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au efectuat, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului, mai multe acţiuni, având ca scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.
Poliţiştii din Sarasău au acţionat pentru verificarea şi impunerea folosirii centurii de siguranţă şi a dispozitivelor de fixare omologate de către şoferi şi pasageri.
Poliţiştii din Baia Sprie şi Şişeşti au acţionat împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român, iar cei din Recea au fost prezenţi pe DN 1C Recea – Lăpuşel.
Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat 38 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de aproximativ 9.000 lei. De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.
Poliţiştii maramureşeni reamintesc tuturor conducătorilor auto să folosească centura de siguranţă, să adopte o conduită preventivă în trafic, să păstreze o distanţă corespunzătoare între autovehicule şi să circule cu viteză redusă atunci când condiţiile meteo sunt nefavorabile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.