La teatru…

0
20

Fantezie ludică
Teatrul Ararat din Baia Mare oferă educaţie emoţională pentru copii, momente fascinante, amuzante și fără plictiseală, în spectacolul “Fan­tezie ludică”. Eroul acestui spectacol este copilul care învaţă cum să-și facă prieteni și să se înţeleagă mai bine cu cei din jur. Spectacolul se joacă mâine, 16 martie, de la ora 13. Preţul unui bilet: 10 lei. Biletele se pot cumpăra de la libraria Steinhardt, recepţia hotelului Mara sau din foaierul Teatrului Ararat, cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Rinocerii la teatru
La Teatrul Municipal Baia Mare, mâine, 16 martie, ora 19, se joacă spectacolul “Rinocerii”. ”Rinocerii, probabil cea mai autobiografică piesă a lui Eugene Ionesco, vorbește despre dezumanizarea și bestializarea societăţii prin intermediul îndoctrinării și fanatismului doctrinar. Dacă iniţial rinoceriţa reprezenta adeziunea la doctrina nazistă, semnificaţia acestei boli bizare inventate de Ionesco a fost extrapolată către toate formele de fanatism și îndoctrinare politică sau socială. Identitatea rinocerilor este lăsată la libera interpretare a spectatorului”. Preţul unui bilet întreg: 15 lei, iar cel cu reducere, 10 lei.

• Invitaţie la Păpuşi
Micii spectatori sunt invitaţi mâine, 16 martie, de la orele 10 şi 11,30, la Teatrul de Păpuşi din Baia Mare, pentru a vedea spectacolul „Locomotivioara leneşă”, după S. Marsek. Este “o poveste despre cum începem noi, micii oameni, să cunoaştem lumea înconjurătoare, despre curiozităţile vieţii, despre jocuri, despre relaţiile pe care trebuie să le dezvolţi cu cei din preajma ta, spusă şi trăită de micuţa locomotivă, împreună cu noi”. Preţul unui bilet: 5 lei. (c.t.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.