Reabilitarea termică a blocurilor din Cavnic

1
222

Administraţia locală din oraşul Cavnic intenţionează să anvelopeze termic alte blocuri, în acest an. Asociaţiile de proprietari sunt invitate să-şi arate disponibilitatea şi să depună solicitare la primărie.
Termenul de depunere a documentaţiei este finalul lunii aprilie. Vladimir Petruţ, primarul din Cavnic, ne-a explicat: „Vrem să continuăm proiectul început anul trecut şi în 2019 să reabilităm cinci blocuri de locuinţe, fapt pentru care asociaţiile de locatari sunt aşteptate la sediul Primăriei Cavnic, până la data de 1 mai, pentru a depune solicitarea şi a intra în programul de reabilitare termică. Cererile complete vor fi aprobate pe principiul primul venit este primul servit”. Prin acelaşi program, alte câteva blocuri din Cavnic au fost reabilitate termic în cursul anului trecut.

1 COMENTARIU

  1. Domnule reporter, va rugam sa nu va suparati, dar consideram ca ar fi bine sa va mai documentati inainte de a scrie. Atunci cand folosesti plurarul, inseamna ca sunt mai multe ,,subiecte”. Asa spre umila noastra stiinta ne spui care au fost mai multe? Nu de alta dar noi, cei de prin localitate, nu am vazut decat ,,un bloc”, in care la parter sunt gradinitele, care sunt ale Primariei. Acum stim ca aveti contract de promovare si publicitate (platit din banii locuitorilor orasului) a ,,realizarilor” din localitate, dar asa putina deontologie profesionala nu ar strica atunci cand scrieti, semnati si publicati un reportaj. Totusi va rugam sa ni le aratati si noua celelate blocuri reabilitate anul trecut, daca chiar sunt. Totusi va garantam ca nu sunt decat fantezii. Sau poate pe strada Independentei ……

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.