Consilierul local şi preşedintele PNL Sighetu Marmaţiei, Daniela Oniţa Ivaşcu, îi îndeamnă pe sigheteni să se implice în dezvoltarea oraşului

1
616

În administraţiile locale care sunt modele de bune practici în România, fiecare primar dezvoltă proiectele importante pentru comunitate alături de cetăţenii pe care îi reprezintă. Exemple în acest sens sunt Cluj-Napoca sau Oradea, două oraşe care s-au evidenţiat la nivelul României în ceea ce priveşte absorbţia de fonduri europene, dar şi care au cunoscut o dezvoltare fără precedent în urma accesării acestor sume de bani venite de la Uniunea Europeană. Consilierul local al municipiului Sighetu Marmaţiei, Daniela Oniţa Ivaşcu, este de părere că o administraţie eficientă se poate realiza având la bază o relaţie bună de colaborare între primărie şi cetăţeni.
„Este necesar să punem nevoile şi dorinţele cetăţenilor în centrul atenţiei noastre. Ei sunt cei care ne-au acordat votul lor de încredere şi acest lucru trebuie să reprezinte pentru noi o responsabilitate. Trebuie să îi respectăm pe sigheteni şi să ne aplecăm de fiecare dată asupra nevoilor lor. Noi, consilierii PNL, chiar dacă suntem şapte la nu­măr dintr-un total de 19 în Consiliul Local am sprijinit de fiecare dată dezvoltarea oraşului, dar suntem nemulţumiţi de lipsa de viziune şi de strategie. Sunt foarte mulţi primari PNL care în timpul Guvernării PSD reuşesc să îşi formeze o echipă puternică şi împreună să dezvolte comunităţile din care fac parte, fără să stea cu mâna întinsă la mila Guvernului”, a spus Daniela Oniţa Ivaşcu (foto), consilier local şi preşedinte PNL Sighetu Marmaţiei.
Daniela Oniţa Ivaşcu consideră că o administraţie responsabilă se face în concordanţă cu nevoile şi dorinţele cetăţenilor, fiind important ca toţi cetăţenii să fie ascultaţi de fiecare dată pentru că ei sunt cei care au mandatat-o cu votul lor de încredere. Astfel, decisă să fie vocea cetăţenilor, de când şi-a depus jurământul în calitate de consilier local, aceasta s-a întâlnit cu sighetenii pentru a duce mai departe problemele lor în Consiliul Local, la cei care au putere de decizie, cu speranţa că ele vor fi rezolvate.
Cetăţenii trebuie să fie parte activă şi la procesul de votare, să utilizeze de principala armă pe care o au dobândit-o în democraţie. Astfel, este important să participe la alegerile europarlamentare din 26 mai, când România îşi trimite la Bruxelles cele mai importante voci care să militeze pentru drepturile românilor în Europa.

1 COMENTARIU

  1. Povesti aiurea. Ce proiect maret a facut PNL-ul sau ea? NIMIC, doar populinsme, dupa ce atrage macar un proiect pentru sigheteni mai vorbim!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.