Percheziţii în Lunca la Tisa

0
26

Peste 7.500 pachete cu ţigări confiscate

Poliţiştii de frontieră maramureşeni au descoperit şi confiscat 7.520 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, care erau ascunse în garajul unui cetăţean român.
Miercuri, 20 martie, începând cu ora 15.50, în baza unor mandate emise de către Judecătoria Sighetu Marmaţiei, poliţiştii de frontieră din Sighetu Marmaţiei au efectuat percheziţii la două imobile de pe raza localităţii Lunca la Tisa, în urma cărora au identificat, în curtea imo­bilului care aparţine cetăţeanului român F.D., în vârstă de 38 de ani, ascunse în canalul auto din garaj, mai multe colete cu ţigări.
În urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 7.520 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare totală de 88.000 lei, marfă care a fost ridicată în vederea confiscării.
În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. În continuare se desfăşoară activităţi specifice, sub coordonarea unui procuror, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale care se impun.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.