O nouă cursă Baia Mare – Antalya, începând cu 1 iunie 2019

0
292

Prestige Tours, parte din consorţiul turc Caly Group şi turoperator cu 28 de ani de activitate neîntreruptă pe piaţa turistică românească, a depăşit în 2018 numărul de 30.000 de turişti spre Turcia, reprezentând o creştere de 47% faţă de anul anterior.
În anul 2016, Prestige Tours a extins numărul de curse charter cu plecare din ţară, lansând către Antalya, destinaţia sa principală, primul zbor charter din Suceava. În 2017, a extins plecările şi din Arad, iar în 2018, au avut loc plecări şi din Craiova. Gradul de ocupare de peste 98% a curselor cu plecări din Suceava, Cluj-Napoca, Arad, Craiova şi Bucureşti a determinat turoperatorul să-şi consolideze extinderea la nivel naţional în 2019 şi să introducă cursă charter către Antalya şi din Baia Mare.
Zborul charter va fi operat în parteneriat cu compania aeriană ATLAS GLOBAL, cu o aeronavă AIRBUS A321, cu o capacitate de 216 locuri, începând cu 1 iunie şi va dura până în 21 septembrie 2019, având o frecvenţă săptămânală şi plecări în fiecare zi de sâmbătă.
Târgul de Turism al Maramureşului este organizat în parteneriat cu Primăria Municipiului Baia Mare, Consiliul Judeţean Maramureş, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Maramureş şi Aeroportul Internaţional Ma­ramureş. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.