Bursa Generală a Locurilor de Muncă în aprilie

0
25

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Maramureş organizează, ca în fiecare an, Bursa Generală a locurilor de muncă, în data de 12 aprilie 2019. Evenimentul se va desfăşura în Baia Mare la Casa Armatei, str. Hortensiei nr.1, începând cu ora 9 şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau a celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.
„Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin intermedierea unui dialog direct între agenţii economici prezenţi la bursă şi solicitanţii unui loc de muncă”, a declarat directorul executiv al AJOFM Maramureş, Oana Oşanu.
De asemenea, angajatorii care dispun de locuri de muncă sunt invitaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor Muncă şi pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce pot fi oferite în cadrul bursei la sediul AJOFM Maramureş sau le pot transmite pe adresa de e-mail a instituţiei, până joi 11 aprilie 2019. Participarea la acest eveniment este gratuită.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.