Cafeneaua oamenilor de afaceri • Închiderea exerciţiului financiar 2019

0
18

Camera de Comerţ şi Industrie Maramureş şi Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Maramureş vă invită să participaţi la Cafeneaua Oamenilor de Afaceri cu tema: „Închiderea exerciţiului financiar 2018”.
Seminarul se înscrie în cadrul sesiunilor de informare şi instruire a agenţilor economici asupra unor aspecte legislative naţionale, pe care CCI Maramureş le organizează în colaborare cu administraţia publică locală, cu serviciile publice deconcentrate din teritoriu şi alte entităţi.
Evenimentul are loc MARŢI, 2 APRILIE, ORA 10:45 (înregistrare participanţi), la Centrul de Instruire şi Marketing al CCI MM, Baia Mare, Aleea Expoziţiei nr. 5.
Scopul întâlnirii este acela de a afla direct şi a vă clarifica de la/cu specialiştii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Maramureş modul de închidere a exerciţiului financiar 2018. Prezintă Elena Borcea, consilier în cadrul Biroului de Asistenţă pentru contribuabili AJFP Maramureş.
Participarea este GRATUITĂ. Termen de înscriere – 1 aprilie. Informaţii suplimentare: tel. 0262221510 sau e-mail cci_mm@ccimm.ro, persoană de contact: Oana Dulf – 0733674898.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.