Pro România este VIZIUNEA europeană a României

0
20

• Candidaţii pentru alegerile europarlamentare – profesionişti şi buni români!

Campania de strângere de semnături a fost un test bun pentru a lua pulsul maramureşenilor, iar dialogul cu oamenii ne-a dat speranţe pentru alegerile europarlamentare. Peste tot ne-am bucurat de susţinere. Peste tot, fie că vorbim de Maramureşul istoric, de Ţara Lăpuşului, de Codru sau de Chioar, ne-am bucurat de sprijin. Şi pentru asta echipa Pro România le mulţumeşte din suflet.
Personal, le mulţumesc pentru modul cum au interacţionat cu noi, pentru dialogul deschis şi sinceritatea gândurilor exprimate. Le mulţumesc tuturor celor care ni s-au alăturat, miilor de simpatizanţi care au semnat pentru susţinerea candidaţilor Pro România, cap de listă fiind Victor Ponta şi Corina Creţu.
Mă simt onorată că, deşi sunt doar de câteva luni în echipa Pro România, Maramureşul se regăseşte pe lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare.
Este un motiv în plus să convingem maramureşenii că trebuie să iasă la vot. Alegerile europarlamentare nu sunt simple alegeri, ci opţiunea românilor pentru Uniunea Europeană, pentru Europa.
Pro România este vehiculul politic de care are nevoie România. Este ataşat valorilor morale şi cetăţenilor pe care îi reprezintă. Oamenii vor linişte şi siguranţă, vor stabilitate şi promisiuni onorate. Prea mult s-a trăit în politică din minciuni.
Toţi cei care cred în valorile democratice, în competenţă şi principii sunt chemaţi să îşi exprime opţiunea prin vot, deoarece numai prin implicarea fiecăruia putem hotărî ca România să se dezvolte şi să fie condusă de oameni competenţi, cu intoleranţă în faţa corupţiei şi a jefuirii banului public.

Pro România este VIZIUNEA europeană a României.
Mândri că suntem români!
Mândri că suntem europeni!

Viorica MARINCAŞ,
coordonatorul Pro România Maramureş

(P)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.