PSD şi ALDE îngroapă viitorul generaţiilor tinere

2
107

Economia duduie, banii dau pe dinafară, câinii umblă cu covrigi în coadă, dar guvernarea PSD-ALDE tocmai ce a împrumutat 3 miliarde de euro pe 30 de ani, îndatorând astfel poporul român pentru mult timp de acum încolo.
Nu trebuie să fii mare expert ca să înţelegi că atunci când ceri bani cu împrumut şi plăteşti dobândă înseamnă că nu ai. Iluzia resurselor financiare nelimitate pe care PSD a creat-o în ultimii ani este tot mai aproape de final, se vede că nu mai au bani, iar vistieria statului este goală.
Măcar să spună unde se duc banii împrumutaţi, dar nu spune nimeni. Ei se duc în buget „la grămadă”. Dar nimeni nu recunoaşte că ar fi undeva o gaură ce trebuie acoperită, pentru că niciodată Liviu Dragnea cu camarila sa nu vor recunoaşte că programul de guvernare are numeroase lipsuri.
Cu toţii vedem că începe să apară în toată şarlatania ei marea lacună a programului de guvernare PSDragnea, ce prevede cheltuieli fără să urmărească aplicarea unor măsuri de creştere a productivităţii şi impulsionare a investiţiilor, pentru a putea să prospere întreaga clasă a salariaţilor.
Împrumutul în euro este cea mai proastă alegere pentru România, euro fiind o monedă care se va aprecia în raport cu leul şi ve­dem cum explodează deja cursul de schimb, în fiecare lună, sub guvernarea PSD-ALDE, euro atingând un maxim istoric.
Guvernul se comportă ca şi când economia globală intră într-o perioadă de înflorire: măreşte consumul de orice fel, ridică pensiile speciale, ajutoarele sociale şi se împrumută încontinuu pentru a susţine acest consum.
Rezultatul este uşor de anticipat: creşterea preţurilor. În ianuarie, inflaţia din România a fost de 3,5% – cea mai mare din UE. De asemenea, rata de creştere a preţurilor de consum a fost de 3,8%, în luna februarie a anului 2019, conform datelor Institutului Naţional de Statistică. Unele produse alimentare, spre exemplu cartofii, s-au scumpit şi cu 20%, iar tot cu acelaşi procent a crescut preţul gazelor la consumatorul casnic în ultimii doi ani.
Trist este că cei care vor plăti oalele sparte de Dragnea şi Dăncilă sunt copiii şi nepoţii noştri, PSD îngropând acum nu doar ţara în criză, dar şi viitorul generaţiilor tinere.
Deputat Adrian Todoran, vicepreşedinte PMP

2 COMENTARII

  1. C. Șerban!
    Inainte de a fi presedinte, de ce NU a fost suspectat de dobândire de bunuri prin fals în acte?
    Nu România este atacată în mod nedrept de către oficialii europeni de la Bruxelles? Sunt atacati, pe DREPT, actualii guvernanti pesedisti, aldisti si udemeristi, parlamentarii care nu-si onoreaza promisiunile din campania electorala.
    Unde sunt spitalele regionale? Nu vad nici un spital.
    Dragnea de ce nu este suspectat de dobândire de bunuri pe nedrept?
    De ce un infractor conduce Romania prin guvernantii pe care el ii pune si-i schimba dupa bunul lui plac?

  2. Exemple de întrebări la Referendum:

    1. Sunteți de acord ca Președintele României să aibă imunitate, atunci când este suspectat de dobândire de bunuri prin fals în acte?

    2. Sunteți de acord ca România să fie atactă în mod nedrept de către oficialii europeni de la Bruxelles?

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.