Amenzi în sumă de 17.500 lei şi produse confiscate

0
18

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Maramureş au desfăşurat mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu produse din tutun şi a actelor de comerţ ilicit.
Au fost verificaţi 14 agenţi economici şi 5 persoane fizice, fiind constatate 4 infracţiuni de contrabandă. Au fost aplicate 11 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 17.500 lei, pentru nerespectarea prevederilor legii privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări servicii ilicite şi a legii privind dreptul de autor. S-a confiscat suma de 952 lei, provenită din contravenţii, 194 de produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat, în valoare de 622 lei, şi 3.000 de ţigarete, provenite din contrabandă, în valoare de 1.800 lei.

Condamnat pentru infracţiuni rutiere

Joi, 4 aprilie, poliţiştii Biroului Urmăriri au pus în executare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis pe numele unui bărbat, de 31 de ani, din Baia Mare. Acesta era dat în urmărire internaţională pentru comiterea de infracţiuni la regimul rutier. Acum bărbatul îşi va ispăşi pedeapsa de 1 an şi 11 luni în Penitenciarul Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.