În weekend – pompierii maramureşeni au intervenit la 21 de incendii

0
14

– 112 hectare de vegetaţie uscată au fost pârjolite –

• Pompierii sigheteni au lichidat mai multe incendii, în urma cărora au ars 10 hectare de vegetaţie uscată, şi un incendiu izbucnit la un coş de fum, unde, din fericire a ars doar funinginea.
• Garda de Intervenţie Bogdan Vodă a intervenit pentru lichidarea incendiilor de vegetaţie în urma cărora au ars circa 85 de hectare. Din nefericire două persoane, un bărbat şi o femeie, şi-au pierdut viaţa în Dragomireşti.
• Pompierii din Vişeu de Sus a intervenit pentru lichidarea incendiilor de vegetaţie în urma cărora au ars peste 10 hectare.
• Detaşamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit pe strada Sudului, unde o gheretă de lemn a luat foc. Flăcările au distrus ghereta, pe o suprafaţă de 15 m.p. De asemenea, au lichidat şi un incendiu de vegetaţie uscată, în urma căruia au ars 2 hectare de vegetaţie. În Satu Nou de Sus, pompierii băimăreni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o afumătoare. Au ars afumătoarea şi circa 15 kg de slănină.
• Garda de Intervenţie Borşa a avut şi ea parte de incendii de vegetaţie uscată, în urma cărora a ars circa 1 hectar.
• Pompierii din Târgu Lăpuş au intervenit în Strâmbu Băiuţ, unde un acoperiş de locuinţă a luat foc. Au ars circa 100 m.p. de acoperiş din lemn şi diverse obiecte de mobilier şi aparatură electrocasnică. Aceeaşi pompieri au lichidat şi incendii de vegetaţie uscată, pe circa 3 hectare.
• Pompierii din Fărcaşa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetaţie, în urma căruia a ars aproximativ 1 hectar de vegetaţie uscată.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.