Elevi olimpici cu care se mândreşte Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu”

0
56

În perioada 5-7 aprilie 2019, s-a desfăşurat la Timişoara Concursul „Construcţiile: Tradiţie şi viitor”, Ediţia a IV-a, organizat în cadrul manifestării „Politehnica Timişoara – un pas spre viitorul tău”, de către Universitatea Politehnică Timişoara, Facultatea de Construcţii. Cu această ocazie, elevul Robert Turda din clasa a XI-a de la Colegiul Naţional „Vasile Lucaciu” din Baia Mare a obţinut Premiul III. La acest concurs au participat 1.500 de elevi din toată ţara şi Republica Moldova.
Robert Turda are posibilitatea să se înscrie fără examen pe un loc fără taxă la Universitatea Politehnică din Timişoara.
Echipa participantă la concurs a fost condusă de prof. de religie ortodoxă, Alin Florian, prof. de istorie Daniel Burzo, prof. de educaţie fizică Adrian Catricicău, prof. dr. Ionuţ Chira.
Profesorul Alin Florian mai are un elev în clasa a XII-a E, Alexandru Alin Sabău, care a participat la faza pe judeţ a olimpiadei de religie ortodoxă, calificându-se pentru faza pe ţară. Olimpiada se va desfăşura la Oradea, la începutul lunii mai. (I.B.M.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.