Combaterea delictelor silvice

0
22

Amenzi în sumă de 15.000 lei şi 54 mc de lemn confiscat
În urma unor controale efectuate la societăţi comerciale care au ca obiect de activitate prelucrarea materialului lemnos, din Poienile de sub Munte şi Ulmeni, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică din cadrul IPJ Maramureş au aplicat amenzi în valoare de 15.000 lei şi au confiscat peste 54 mc material lemnos.
Poliţiştii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publică, în colaborare cu specialişti silvici ai Gărzii Forestiere Cluj, au acţionat, în această săptămână, pe raza întregului judeţ pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite în domeniul silvic.
În urma controalelor efectuate la două societăţi comerciale, cu sediile sociale în Poienile de sub Munte şi Ulmeni, poliţiştii au aplicat 6 sancţiuni contravenţionale pentru abateri de la prevederile Legii Nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.
Valoarea amenzilor aplicate a fost de 15.000 lei, iar ca măsură complementară, poliţiştii au dispus indisponibilizarea a peste 54 mc cherestea răşinoase şi lemn de fag, în valoare de aproximativ 33.000 lei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.