Primarul PNL, Mihai Ivaszuk, din Ocna Şugatag: Obiectivul meu este dezvoltarea unei staţiuni care să aducă cât mai mulţi turişti (P)

3
292

Primarul liberal Mihai Ivaszuk a reuşit, cu perseverenţă şi hotărâre, să transforme localitatea Ocna Şugatag într-o veritabilă staţiune turistică. Proiectele implementate de primarul PNL Ivaszuk au dezvoltat mult localitatea şi au adus condiţii de viaţă mai bune pentru cetăţenii din Ocna Şugatag.
Astfel, a fost amenajată piaţa agroalimentară din Ocna Şugatag, a fost înfiinţat un centru de informare turistică destinat turiştilor care vin în număr din ce în ce mai mare în Ocna Şugatag şi a fost modernizat serviciul public de salubritate din localitate.
Alte proiecte importante pentru comunitate sunt în plină desfăşurare. Este vorba de reabilitarea şi modernizarea infrastructurii rutiere, ambientale şi de recreere, precum şi a reţelei de iluminat public, în vederea dezvoltării turismului, cu scopul de a transforma localitatea într-o staţiune balneoclimaterică de nivel internaţional, în urma promovării şi sporirii accesibilităţii resurselor naturale şi culturale.
De asemenea, se lucrează intens la modernizarea şi dotarea căminelor culturale din localităţile care aparţin de Ocna Şugatag, la finalizarea extinderii canalizării menajere, care urmează să acopere 95% din populaţie, precum şi la reabilitarea şi extinderea Liceului Tehnologic Ocna Şugatag.
Iar proiectele nu se opresc aici. Primarul PNL Mihai Ivaszuk are în plan să facă un teren de sport în Sat Şugatag şi să modernizeze Centrul de sănătate din localitate. Sunt proiecte importante care vor transforma Ocna Şugatag într-o comună prosperă, modernă, europeană.
„Sunt bucuros când văd că oamenii sunt mulţumiţi de ceea ce am făcut pentru localitate. La fel ca toţi ceilalţi primari liberali, am căutat proiecte, am accesat fonduri de dezvoltare şi am început pas cu pas să transformăm Ocna Şugatag într-o staţiune turistică, într-un loc în care oamenii să îşi dorească să vină. Toate proiectele pe care le-am implementat şi cele care se află în desfăşurare au în vedere dezvoltarea localităţii, construirea unei staţiuni care să aducă cât mai mulţi turişti în zona noastră, precum şi asigurarea unor condiţii cât mai bune de trai pentru localnicii noştri. Trăim într-o zonă foarte frumoasă, care merită promovată şi care poate aduce tuturor mai multă bunăstare. Acesta este obiectivul meu pentru Ocna Şugatag”, afirmă primarul PNL Mihai Ivaszuk.

3 COMENTARII

  1. Nu s-a dezvoltat aceasta comuna de 15 ani de cand am plecat eu de acolo deloc. Din contra, mizeria e de nedescris chiar in drum spre băile vechi, cainii maidanezi sunt la tot pasul, drumurile nu sunt demne de o stațiune, iar piata a fost asa bine facuta ca deja a suferit o renovare. Centrul de informare e inchis mai tot timpul si nu stiu pentru ce foloseste cand in comuna si apa e cu ratia in timpul verii. Jalnic… acum se renoveaza scoala, dar nu stiu copiii cui vor invata in ea… cred ca nepoata primarului 😉

  2. Prima data trebiue sa duceti gunoiul menajer de cate ori este nevoie nu odata pe saptamana, sa reparati strada care duce la baile vechi, astea sunt probleme nerezolvate de 20 de ani ce va ganditi la cai verzi pe pereti daca in statiune troneaza GUNOIUL?????

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.