Senatorul PSD Liviu Marian Pop a picat examenul bunului-simţ (P)

2
75

Domnule profesor, dacă tăceaţi, filosof rămâneaţi! Anii petrecuţi în politică au trecut degeaba pentru dumneavoastră dacă încă nu aţi realizat că omenii s-au săturat de vorbe goale, de scandaluri fără substanţă şi de încercări de manipulare ieftină. Faptul că aţi recurs la ameninţări şi atacuri la persoană vă dezonorează şi arată cât de josnic este nivelul la care PSD ştie să facă politică.
Nu mică mi-a fost mirarea să citesc zilele trecute un editorial scris într-o manieră abjectă, semnat de senatorul Liviu Marian Pop, în care viaţa mea personală a devenit subiect de presă. Înţeleg că reacţiile mele publice, în care am analizat politicile de guvernare ale PSD şi am prezentat cetăţenilor adevărul din spatele unui program politic ce duce România în prăpastie, le-a tulburat mintea, şi cu stomacul întors pe dos PSD-iştii au simţit nevoia să dea o replică plină de ură. Poţi să minţi câţiva oameni multă vreme, poţi minţi un timp pe toată lumea, dar nu vei putea minţi pe toată lumea la nesfârşit. Acesta este adevărul care le dă coşmaruri liderilor din Partidul Social Democrat. Ştiu şi ei că România se trezeşte, fiind cu toţii decişi să nu-i mai lăsăm pe hoţi să decidă pentru viitorul nostru. Îi asigur pe cei din PSD că încercările lor de intimidare nu mă sperie, eu continuând să lupt cu aceeaşi fermitate pentru cinste şi corectitudine, alături de toţi cei care iubesc adevărul şi dreptatea.
Vă compătimesc, domnule profesor Liviu Marian Pop, pentru faptul că dintr-un vector de imagine al PSD Maramureş aţi ajuns o biată slugă cocoşată de ticăloşiile impuse de partid. Mi-aţi fost profesor, mă ştiţi de mult timp şi cunoaşteţi faptul că în perioada în care eram director al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret am reuşit să măresc considerabil veniturile proprii ale instituţiei cu până la 70%. Totodată, aveţi habar că încă de foarte tânăr am desfăşurat o activitate comercială, plătind cărţi de muncă, taxe sau impozite la stat şi ştiţi că tot ce am realizat în viaţă am făcut prin forţele proprii şi credinţă în Dumnezeu.
Pe viitor, îi invit pe colegii dv social-democraţi să dea dovadă de mai multă înţelepciune şi să realizeze că nu prin ameninţări, atacuri la persoană şi scandaluri o să meargă ţara înainte, ci printr-o luptă a ideilor şi argumentelor pertinente, ce vor genera soluţii bune pentru România.
Domnule profesor Liviu Marian Pop, vă doresc un post binecuvântat!
Deputat Adrian Todoran, vicepreşedinte PMP

2 COMENTARII

  1. Se ascut sabiile! Fostul elev il face prost pe profesor! Vine cu sentinte si pareri personale! Se crede buricul pamantului! Doamne unde am ajuns! Sunt scarbita pana peste cap, motiv pentru care nu am sa merg la vot la europarlamentare! Un alt motiv este si referendumul cu intrebarile lui prostesti! S-a mai facut un referendum pentru micsorarea Parlamentului Romaniei iar rezultatul este ZERO, cum zero va fi si la legile pe justitie! Sunt scarbita, repet si cred ca o sa ma mut DEFINITIV in…Ungaria!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.