S-a deschis sezonul moto

0
13

Poliţiştii urează motocicliştilor „asfalt uscat”!

Deschiderea sezonului moto 2019 a constituit încă o oportunitate pentru poliţiştii băimăreni de a se întâlni cu pasionaţii de motoare.
Întâlnirea de sâmbătă, din Piaţa Millennium, din Baia Mare, a avut scopul de a promova respectul în trafic, fie că este vorba de motociclişti sau de şoferi, biciclişti, pietoni etc. Iar respectul se referă atât la luarea în considerare a regulilor de circulaţie prevăzute de legislaţia în vigoare, cât şi la respectarea unor norme de conduită nescrise, precum răbdarea, politeţea, toleranţa şi dorinţa ca fiecare să ajungă în siguranţă la destinaţia dorită.
Pentru ca, la finalul sezonului moto, bilanţul călătoriilor să nu cuprindă persoane accidentate, poliţiştii recomandă motocicliştilor să poarte echipamentul complet de protecţie, să aibă o conduită preventivă în trafic şi să conducă motocicleta fără să pună în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic.


Două accidente pe trecerile pentru pietoni în Baia Mare
• Un accident de circulaţie, în urma căruia au rezultat două victime, a avut loc, vineri, pe B-dul Unirii, lângă complexul Maramureşul. O femeie şi un copil au fost loviţi de o maşină, în timp ce treceau strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni.
Poliţiştii Biroului Rutier l-au testat pe conducătorul auto pentru a ve­dea dacă a consumat băuturi alcoolice, însă rezultatul a fost negativ.
• Cel de-al doilea accident, în urma căruia a rezultat o victimă, a avut loc tot vineri, pe strada Electrolizei, la câţiva metri de intersecţia cu strada Luminişului. Un bărbat, care traversa strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni, a fost surprins şi accidentat de către un autoturism. Un echipaj al SAJ Maramureş i-a acordat îngrijiri medicale.
Accident cu 4 victime la Moara Florii
Sâmbătă seara, în jurul orei 22, în Ariniş, în locul numit Moara Florii, a avut loc un accident soldat cu 4 victime.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.